ダブルベリーとチョコチップジェラート

Before returning to Tokyo, we dropped in a cheesecake shop, still neat the Kachi Kachi Ropeway entrance. I just made cheesecake the previous night, so I didn’t want to buy any cheesecake there. 😛 I saw some cheesecake factory products there, which reminded me to the place where Penny works in The Big Bang Theory serial, haha. I just waited for other friends, until I saw Bintang and Tami bought ice cream. I was tempted, and finally I bought one, hehe. Here was the price: single size (one kind of ice cream of your choice) 350 yen, double size (two kinds of ice cream of your choice) 400 yen. By my simple logic, it’s better to buy the double size, haha. I chose double berry and chocochip flavor, Tami has bought matcha and Hokkaido creamcheese flavor, and we were happy trying four kinds of them. 😀 By the way I just realized that the name was gelato, and I never knew that gelato is the Italian word for ice cream, haha. I often saw “gelato” in Saizeriya’s menu and previously I thought it was something made by using gelatin. 😆

北海度ミックスソフトクリーム

Ceritanya mampir di suatu tempat yang ada tempat belanja-belanjanya. Di Hokkaido banyak sekali yang jualan soft cream. Dari list rasa yang ada, saya tertarik sama melon dan lavender, karena dua-duanya bisa dibilang khasnya Hokkaido. Untungnya ada yang mix keduanya, jadi saya beli itu saja. Katanya sih cuma dijual di Hokkaido :p Di tempat lain ada yang jualan soft cream rasa tinta cumi donk, wew. Ntah kayak apa rasanya, saya ga minat beli 😆

Buka Bareng PMIJ 1433 H

Alhamdulillah kali ketiga hadir di buka bareng PMIJ. Tahun depan kayaknya udah ga ikut lagi, fufufu. Makanannya super sekali yang ini. Saya liat foto makanan tahun 2010 dan 2011, paling mantep ini emang, tapi dari peserta yang hadir kayaknya paling sedikit. Salah satunya gara-gara hari ini ada Kongres PPI Jepang jadi sebagian warga Tokyo pergi ke Kobe untuk kongres itu. Anggurnya enak sekaliii, tadi ga berhenti-berhenti makanin anggurnya, haha. Kriuk kriuk gimana gitu, manis, dan ga ada bijinya :p Bakwan jagungnya bikinan Oky dan keasinan, haha. Digodain dah ada yang pingin kawin. 😆