Salmon with Creamy Mushroom Sauce

Jadi beberapa hari lalu bikin pasta yang saosnya pake krim, trus krimnya nyisa. Udah gugling macem-macem sih tentang what to do with leftover cream, dapetnya banyakan dessert atau saos pasta. Sempat pingin bikin banana split tapi kelewat males bikin whipped cream-nya, haha. Akhirnya keingat mushroom sauce dan nemu resepnya yang gampang banget. Trus karena ga mau ribet-ribet juga pilihan menu utamanya jatuh kepada salmon. Salmon ini pada dasarnya emang udah enak ya, kasi garam n lada hitam dikit aja trus di-sautee bentar udah enak. 😀

Advertisements

2 thoughts on “Salmon with Creamy Mushroom Sauce

  1. Great idea to serve the mushroom sauce with salmon!!! I use it for steak and schnitzel but never really thought of serving it with fish. Looks lovely 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s